Cursussen & activiteiten

Om je eigen keuzes te maken, is een optimale voorbereiding belangrijk. Tijdens de prenatale cursussen krijg je correcte informatie over arbeid en bevalling, je kraamtijd, leven met een baby, borstvoeding.

Tijdens de babymassage en moedergroep kom je in contact met andere ouders, de kans om te genieten van je baby Een gezellig samenzijn, waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden, zodat we elkaar sterken in het ouderschap. 

Zwangerschapsmassage

Je zwangerschap is een bijzondere periode. Een intense tijd, die gepaard gaat met lichamelijke veranderingen, kwaaltjes en emoties. Hormonen gieren door je hele lijf en je lichaam is voornamelijk bezig met de voorbereiding op de geboorte en de ontwikkeling van je kindje. Zwangerschapsmassages kunnen je binnen elke fase van de zwangerschap ondersteuning bieden en klachten verlichten. 

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die gericht is op je zwangere lichaam. De massage werkt ontspannend en heeft daarnaast ook veel lichamelijke voordelen. Zo verhoogt het je mentale gezondheid, zorgt het dat je beter slaapt, verlicht het je pijnklachten, verlaagt het je vochtophoping, verbetert het je bloedcirculatie en versterkt het je weerstand. Dit alles heeft een heel positieve werking op je kindje die zal aanvoelen dat jij je meer relaxed voelt, wat uiteraard goed is voor de groei van je kindje en jouw verbinding met je kindje.

Voor aanvang van de massage is er ruimte om jouw wensen te bespreken. Hoe verloopt je zwangerschap? Heb je ergens klachten? Is er iets wat je leuk vindt of net niet?

Je kan komen relaxen tijdens een zwangerschapsmassage vanaf 14 weken tot de laatste dag van je zwangerschap! Heb je een bepaalde aandoening en twijfel je of een massage kwaad kan? Overleg dan even met je vroedvrouw of gynaecoloog voor je je laat masseren.

Kostprijs?

Zwangerschapsmassage 60 minuten - 65 euro

Abonnement zwangerschapsmassage 3 x 60 minuten - 180 euro i.p.v. 195 euro

Cadeaubonnen mogelijk!

Komende data

De zwangerschapsmassage gebeurt enkel op afspraak. Gelieve hiervoor contact op te nemen met Helena Robeyns.

Interesse?

De zwangerschapsmassage gaat door in vroedvrouwenpraktijk InTeam:
Waversesteenweg 51A, 1560 Hoeilaart

Voor een afspraak of informatie kan je mailen naar helena.robeyns@gmail.com of bellen naar 0479970475.

 

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0498 48 11 02
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be