Team

Aïssatou Diop

Terug
Beoefenaar in initiatiemassage
 
Maak knopen los, bevrijd lichaam en geest. Dit is wat Aïssatou Diop al vele jaren inspireert. Nadat ze dit gevoel van opluchting zelf had ervaren na het beoefenen van verschillende technieken zoals integrale (therapeutische) yoga of zang meditaties, maakte ze de keuze om zich te verdiepen in deze technieken.
 
Het ontvangen van energie, een emotionele reiniging en harmonisatiezorg om los te laten wat men verzamelt tijdens een vaak stressvol dagelijks leven is een gezonde levensstijl die zowel de persoon zelf als de mensen rondom hen ten goede komt.
Ze maken het mogelijk om te voorkomen dat we onze angsten, onze frustraties en onze woede doorgeven aan de mensen om ons heen.
Het gaat erom dat je tegelijkertijd voor jezelf en voor anderen zorgt.
 
Aïssatou is beoefenaar van initiatiemassage. Initiatiemassage is een taal die communiceert met ons lichaamsbewustzijn. Afhankelijk van de behoefte van de persoon wordt er een specifiek type massage gegeven. Er zijn 4 verschillende massages die elk hun eigen specifieke kenmerken hebben. Ze fungeren als een boodschap van liefde, bevrijding, herstel van onze cellulaire en transgenerationele herinneringen.
Het is een weg naar vreugde en lichtheid.
 
In 2021 ontmoette Joke Aïssatou en bood haar aan om deel uit te maken van het InTeam-team.
Het is met grote vreugde dat ze het team komt versterken. De zorg voor een moeder en dus ook voor haar baby is een dienst aan het leven die zin geeft aan wat ze doet.
 

Andere werkervaring

Tijdens het eerste deel van haar professionele leven was Aïssatou een actrice. Sinds enkele jaren investeert ze in haar omscholing: initiatiemassage, kwantumlichaamstherapie en integrale yoga.
 
Tegelijkertijd is ze ook auteur, componist en performer in een muziekgroep die haar naam draagt.

Privé

Aïssatou is mama van een dochter, Sade (2013) en een zoon, Marcus (2017). Ze woont samen met haar man en kinderen in Hoeilaart.
Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be