Team

Elli Gilbert

Terug
Psycholoog
 
Elli Gilbert is een klinisch psychologe die zich focust op het begeleiden van (wens-)ouders en gezinnen met jonge kinderen.

Na haar studie Klinische Psychologie startte Elli haar carrière in 2007 binnen de Bijzondere Jeugdzorg. Daar stond ze in voor de begeleiding van gezinnen met kinderen in een verontrustende leef- of opvoedingssituatie. Van begin 2009 tot eind 2010 was ze werkzaam als studentenpsycholoog aan de VUB. Daar werkte ze rond thema’s als perfectionisme, faalangst en stress.

Intussen behaalde Elli tevens haar masterdiploma Criminologische Wetenschappen en kwam ze vanaf 2011 in de academische wereld terecht. Ze verrichte onderzoek naar, onder meer, eergerelateerd geweld en strafbeleving en behaalde haar doctoraat in de criminologie. Daarnaast stond ze in voor de begeleiding van de stages van criminologie-studenten.

Na enkele jaren besefte Elli dat ze zich opnieuw wil inzetten binnen de hulpverlening. Vanuit haar theoretische kennis en persoonlijke ervaringen besloot ze zich te focussen op het begeleiden van ouders en gezinnen in de ruime perinatale periode.
 

Meer informatie

Privé

Samen met haar partner Willem heeft Elli twee kindjes, Nel (2017) en Mia (2018). Dat niet alles zo vanzelfsprekend is, van mama worden tot mama zijn, leerde ze niet enkel ‘uit de boeken’, het is haar dagelijkse realiteit.
Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be