Team

Marianne Van Strydonck

Terug
Coach
 
Reeds op vroege leeftijd had Marianne interesse in het gedrag van mensen en hun interactie met verandering. Na haar studie bedrijfsmanagement startte ze in 2009 als consultant om als projectmanager verandertrajecten bij verschillende bedrijven te ondersteunen. Tijdens deze loopbaan is ze met veel verschillende doelgroepen in contact gekomen, die haar telkens opnieuw fascineerde. Ze haalt haar energie uit het creatieve proces waarbij ze als partner, de mens inspireert en uitdaagt om tot zijn of haar maximale potentieel te komen.

Omdat ze nog meer te weten wou komen over het menselijk gedrag, startte ze naast haar job met een studie klinische psychologie (VUB). Deze studie was het begin van een constante blijvende bijscholing. Hierbij groeide de wens hoe langer hoe meer om mensen te ondersteunen in hun persoonlijk proces.

Marianne is een coach die haar kennis en ervaring bundelt vanuit haar studies, praktijk en persoonlijke ervaringen om anderen te begeleiden in hun groeiproces. Ze erkent het belang van actief te luisteren en de mensen (terug) bewust in hun eigen kracht te plaatsen.

Meer informatie

Een afspraak maken kan op +32 476 57 89 03 of Mariannevanstrydonck@gmail.com.

 

Privé

In haar vrije tijd blijft ze studeren, reizen en genieten van het leven. Marianne is ook trotse mama van Mona (2016), een pittige jonge dame met prinses allures.  
Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be