Zorgaanbod

Coaching

Er zijn heel wat levensdomeinen (psychisch, fysisch, relationeel, emotioneel, werk gerelateerd, sociaal, familiaal, …) waar mensen op “vastlopen”. Deze vraagstukken kunnen een impact hebben op je levenskwaliteit.

Soms is een helikopterzicht en een duwtje in de rug nodig om tot actie over te gaan. Een coach kan je hiermee ondersteunen om samen stappen te zetten. Het pad ontrolt zich daarna wel verder terwijl je het bewandeld.

Een coach – cliënt relatie berust op vertrouwen en een gevoel van veiligheid. Alles mag er zijn, alles is oké.

Wat houdt een consultatie in?

Een coachgesprek is prikkelend en creatief. Er wordt een ervaring gecreëerd waarin de client tot inzicht en misschien tot transformatie komt.

Marianne zal als coach het proces begeleiden, maar jij als client zal de antwoorden voorzien, op die manier sta je steeds in je eigen kracht. Wanneer je zelf expert bent, moet je wel werken en nadenken. Dit veronderstelt een zekere zelfredzaamheid. Alle hulpmiddelen die je nodig hebt, zijn in jezelf aanwezig. Hier maken we een onderscheid met therapie, dat vaak een mindere zelfredzaamheid veronderstelt. Bij een coach word je geconfronteerd met wat jij zelf aan de situatie kan doen.

Bij het begin van het gesprek, wordt het doel bepaald. Zo kan er achteraf bekeken worden of er resultaat is of niet. Een mogelijke nuance hierbij is wel dat, naar mate je met diepere processen werkt (waarden, overtuigingen, identiteit,…) de resultaten en doelen steeds vager en eerder voelbaar dan meetbaar worden.

Samen, als een tandem, gaan we op zoek naar inzichten, wensen, noden, kwaliteiten, talenten,… Dit gebeurt aan de hand van coaching technieken, oefeningen en gesprekken.

Jij als client wordt uitgenodigd om jezelf beter te leren kennen. Marianne als coach, zal je meer bewust maken van hoe je de dingen aanpakt. Door inzicht te krijgen in je eigen strategieën kan je ze bijsturen of veranderen. Op die manier word je versterkt in je eigen groeiproces en vooruitgang.

Interesse?

Marianne is gestart op 9 mei 2022 met consultaties bij vroedvrouwenpraktijk InTeam, Waversesteenweg 51A, 1560 Hoeilaart.

Ze werkt rond uiteenlopende thema’s: verandering, zelfvertrouwen, angst, spanning, stress, burn-out, opvoeding, persoonlijke ontwikkeling, relaties.

Meer informatie kan je vinden op www.inteam-vroedvrouwenpraktijk.be

Voor vragen of een afspraak neem je contact op +32 476 57 89 03 of Mariannevanstrydonck@gmail.com.

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be