Zorgaanbod

Zwangerschap- en postpartummassage

Zwangerschap- en postpartummassage

Je zwangerschap is een bijzondere tijd. Een intens moment, vergezeld van fysieke, emotionele en hormonale veranderingen. Het is een moment van perfecte fusie tussen baby en moeder. Het is belangrijk om spanningen los te kunnen laten, twijfels of angsten weg te nemen en vervuld te worden met vertrouwen, lichtheid en vreugde.
 
Zwangerschapsmassage biedt je een tijdloos moment om je batterijen weer op te laden en je weer op te laden met positieve energie. Het is een zacht badje waarin jij en je baby heerlijk rustig kunnen wegkruipen. Het is een bijzonder moment tussen hem en jou dat jullie onderlinge contact zal versterken.
 
De fysieke en emotionele niveaus zijn nauw met elkaar verbonden. Door te werken aan de ontspanning van de geest, kan het lichaam tot rust komen en vice versa. De voordelen zijn dan ook talrijk: slaap, moreel, geduld, fysieke pijn, bloedsomloop, immuniteit...
 
De eerste maanden na de geboorte zijn net zo intens. Je gaat door verschillende toestanden die kunnen variëren van verwondering tot uitputting, van geluk tot depressieve gevoelens. Er is een fysieke en hormonale herbalancering, een reorganisatie van je leven, en oude en/of nieuwe emoties die met kracht (weer) naar boven kunnen komen. Bovendien is je lichaam veranderd. Hij heeft geweldig werk geleverd. We kunnen hem bedanken en hem helpen herstellen. Pas je lichaam na de zwangerschap weer aan en ga voorzichtig voorwaarts op het pad naar je volbrachte Vrouwelijkheid; Vrouw en moeder.
 
Postnatale massage is een waardevol hulpmiddel om weer in contact te komen met je lichaam en de verankering te (her)vinden van waaruit je gemakkelijker voor jezelf en de mensen om je heen kunt zorgen.
 
In het eerste deel van de sessie nemen we de tijd om mondeling te bespreken om de energie-as van de massage te vinden die op dit moment overeenkomt met uw behoeften om zo dicht mogelijk bij u te zijn.

Kostprijs?

Zwangerschap- of postpartummassage (duurt +/- 1,5u) - 80 euro

Abonnement 3 sessies zwangerschap- en/of postpartummassage - 220 euro

Cadeaubonnen mogelijk!

Komende data

De zwangerschapsmassage gebeurt enkel op afspraak. Gelieve hiervoor contact op te nemen met Aïssatou Diop.

Interesse?

De zwangerschapsmassage gaat door in vroedvrouwenpraktijk InTeam:
Waversesteenweg 51A, 1560 Hoeilaart

Informatie en afspraak: 

Telefoon: 0476/940.353

Email: info.l.arbre.a@gmail.com


 

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0498 48 11 02
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be