Cursussen & activiteiten - Kraamperiode

Om je eigen keuzes te maken, is een optimale voorbereiding belangrijk. Tijdens de prenatale cursussen krijg je correcte informatie over arbeid en bevalling, je kraamtijd, leven met een baby, borstvoeding.

Tijdens de babymassage en moedergroep kom je in contact met andere ouders, de kans om te genieten van je baby Een gezellig samenzijn, waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden, zodat we elkaar sterken in het ouderschap. 

Babymassage

Je hebt je baby negen maanden gedragen in veiligheid en met geborgenheid. Ook hierna hebben baby’s nood aan een warm gevoel.

Moedergroep 'Bar Maman'

'Bar Maman' is een gezellig samenzijn onder (toekomstige) mama's en hun baby's samen met een drankje en versnapering.

EHBO bij baby’s en kleine kinderen

Met baby's en kleine kindjes in huis is het altijd opletten geblazen. Hoe veilig we ook spelen of de ruimte is, een ongeval is snel gebeurt. Snel en gepast reageren is dan ook van belang en kan levens redden.

Mama-baby yoga

Op het ritme van jouw baby doen we yoga-oefeningen voor de baby en postnatale oefeningen voor jou, gekoppeld aan liedjes en versjes.

Wobbelturnen Work-out

Het doel van Wobbelturnen Work Out is om op een fijne unieke manier te sporten. We willen iedereen -onafhankelijk van zijn niveau van conditie of aanleg- laten bewegen. Daarom werken we in kleine groepjes waarbinnen het mogelijk is om op maat te begeleiden.

Belly2belly Walking

Nordic Walking met je baby in de draagzak of -doek. Belly2Belly Walking richt zich tot mama’s en hun kindje van enkele weken tot ongeveer 3,5 jaar oud.

Coaching

Klanten die op persoonlijk of professioneel vlak willen stilstaan, reflecteren om vervolgens krachtiger te bewegen, kunnen bij Elisabeth terecht voor een coachingsgesprek of -traject.

Draagdoekwandeling - Zoniënwoud

Om jonge mama's terug wat met elkaar in contact te brengen, organiseren we een draagdoekwandeling in het Zoniënwoud. Samen met je baby genieten van de buitenlucht, terug wat in actie komen en een babbeltje met andere mama's. Ideaal!

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0498 48 11 02
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be