Cursussen & activiteiten - Zwangerschap

Om je eigen keuzes te maken, is een optimale voorbereiding belangrijk. Tijdens de prenatale cursussen krijg je correcte informatie over arbeid en bevalling, je kraamtijd, leven met een baby, borstvoeding.

Tijdens de babymassage en moedergroep kom je in contact met andere ouders, de kans om te genieten van je baby Een gezellig samenzijn, waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden, zodat we elkaar sterken in het ouderschap. 

Zwangerschapscursus

In groep van maximum 5 koppels wordt er dieper ingegaan op 3 hoofdthema’s: arbeid en bevalling, borstvoeding en moeder en baby na de bevalling.

Borstvoedingscursus

In een groep van maximum 5 koppels of zwangere vrouwen wordt er dieper in gegaan op het thema borstvoeding.

Klaar voor vervroegd ontslag

In een groep van maximum 5 koppels of zwangere vrouwen wordt er dieper in gegaan op het thema postpartum.

Moedergroep 'Bar Maman'

'Bar Maman' is een gezellig samenzijn onder (toekomstige) mama's en hun baby's samen met een drankje en versnapering.

EHBO bij baby’s en kleine kinderen

Met baby's en kleine kindjes in huis is het altijd opletten geblazen. Hoe veilig we ook spelen of de ruimte is, een ongeval is snel gebeurt. Snel en gepast reageren is dan ook van belang en kan levens redden.

Zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschapsyoga leer je voelen wat jij en je kindje nodig hebben en daardoor groeit het vertrouwen in je lichaam en in je eigen wijsheid.

Wobbelturnen Work-out

Het doel van Wobbelturnen Work Out is om op een fijne unieke manier te sporten. We willen iedereen -onafhankelijk van zijn niveau van conditie of aanleg- laten bewegen. Daarom werken we in kleine groepjes waarbinnen het mogelijk is om op maat te begeleiden.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die gericht is op je zwangere lichaam. De massage werkt ontspannend en heeft daarnaast ook veel lichamelijke voordelen.

Coaching

Klanten die op persoonlijk of professioneel vlak willen stilstaan, reflecteren om vervolgens krachtiger te bewegen, kunnen bij Elisabeth terecht voor een coachingsgesprek of -traject.

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0498 48 11 02
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be