Cursussen & activiteiten

Belly2belly Walking

De geboorte van een kindje zorgt voor een grote verandering in je leven als vrouw. Tijd om te sporten wordt door je nieuwe rol als mama vaak naar de onderkant van je To-Do lijstje geschoven. Hierdoor stellen veel moeders jaren na de geboorte vast dat ze geen uithoudingsvermogen meer hebben en dat hun spieren slap geworden zijn.

Dankzij Belly2Belly Walking kun je na de zwangerschap je conditie snel weer opbouwen, en dit samen met je kleine spruit! Belly2Belly Walking is namelijk een bewegingsvorm die de Nordic Walking techniek gebruikt en deze combineert met het ergonomisch dragen van je kindje. 

Belly2Belly Walking is Nordic Walking met je baby in de draagzak of -doek. Het richt zich tot mama’s en hun kindje van enkele weken tot ongeveer 3,5 jaar oud. 

Onder professionele begeleiding wordt er gewerkt aan je uithoudingsvermogen, je kracht, je lenigheid, je evenwicht en je coördinatie. Daarnaast wordt er tijdens de trainingen heel veel aandacht besteed aan de juiste Nordic Walking techniek, want dit verhoogt de prestatie en zo worden ook kwetsuren voorkomen. 

Je start met een 5-delige lessenreeks van Belly2Belly Walking Beginners en kan nadien beslissen of je je verder wilt ontwikkelen in de 5-delige lessenreeks van Belly2Belly Walking Gevorderden. Eens je beide lessenreeksen doorlopen hebt zullen je techniek en conditie voldoende opgebouwd zijn om aan te sluiten bij de Belly2Belly Walking Expert groep die wekelijks een prachtige tocht maakt doorheen het uitgestrekte Zoniënwoud.

Komende data

Beginnerscursus: Data nog te bepalen

Gevorderde cursus (na doorlopen beginnerscursus): Data nog te bepalen

Wil je weten wanneer er later een nieuwe reeks opstart? Hou dan de facebookpagina en website van Belly2Belly Walking in de gaten.

Facebook - https://www.facebook.com/Belly2BellyWalking

Website - www.belly2bellywalking.be

Interesse?

De lessen gaan door in het Zoniënwoud. Zodra je ingeschreven bent, krijg je een mail met praktische informatie zoals o.a. de exacte locatie en wat je nodig hebt.

Meer informatie en prijzen vind je op www.belly2bellywalking.be

Heb je zin om ook deel te nemen? Hou dan de facebookpagina en website van Belly2Belly Walking in de gaten.

Facebook - https://www.facebook.com/Belly2BellyWalking

Website - www.belly2bellywalking.be

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be