Cursussen & activiteiten

Wobbelturnen Work-out

Het doel van Wobbelturnen Work-out is om op een fijne unieke manier te sporten. We willen iedereen, onafhankelijk van zijn of haar niveau, laten bewegen. Daarom werken we in kleine groepjes waarbinnen het mogelijk is om op maat te begeleiden.

Een wobbelboard is een prachtig uitziend balansbord dat op een speelse wijze het lichaamsbewustzijn vergroot en creativiteit, balans en kracht stimuleert. Door het gebruik van de Wobbel kunnen we spiergroepen gericht versterken en stretchen. Leuk om weten is dat de Wobbel volledig vervaardigd wordt van natuurlijke materialen.

Tijdens de sessies Wobbel Work-out gaan we aan de slag met de XL Wobbelboards.

Met een grote dosis fun werken we op en rond het Wobbelboard aan je uithouding, je kracht, je coördinatie, je lenigheid en je evenwicht. Er is ook ruimte voor relaxatie en ontspanning.

De sessies zijn geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar. Iedereen kan deelnemen op zijn eigen tempo en volgens zijn eigen kunnen. Echter, voor personen met knieblessures is de les minder geschikt.

Ben je zwanger? Voor zwangere vrouwen geldt dat je tijdens de eerste 22 à 24 weken van de zwangerschap kan deelnemen, mits je in goede conditie bent en er geen contra-indicaties zijn. Meld je zwangerschap bij het begin van de les zodat bepaalde oefeningen aangepast kunnen worden.

Wat breng je mee? Sportieve kledij, propere anti-slip turnpantoffels of blote voeten, je drinkbus, een badhanddoek, je mondmasker (mogelijks nodig bij het begin en einde van les).

 

Kostprijs?

Een lessenreeks van 5 data kost 65 euro (70 euro indien met verzekering). 

Een lessenreeks van 4 data kost 52 euro (57 euro indien met verzekering).

Een lessenreeks van 3 data kost 39 euro (44 euro indien met verzekering).

Wanneer er losse lessen gegeven worden is de prijs 13 euro per les (plus eenmaal per kalenderjaar 5 euro indien met verzekering).

Komende data

Data nog te bepalen

Interesse?

De reeksen wobbelturnen gaan door in vroedvrouwenpraktijk InTeam:
Waversesteenweg 51A, 1560 Hoeilaart

Heb je zin om ook deel te nemen? Hou dan de facebookpagina van Wobbelturnen Druivenstreek in de gaten.

Facebook - https://www.facebook.com/wobbelturnendruivenstreek 

Inschrijven voor 1 of meerdere lessen kan via deze google link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPk-GcmWXW_TkJ5m6ru56Q79hKQ_hB9Ds6zMOsDp2FcTGwfg/viewform.

Je kan ook mailen naar helena.robeyns@gmail.com of bellen naar 0479 97 04 75.

 

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be