Cursussen & activiteiten

Zelfzorg en stressmanagement voor ouders van kleine en/of grote kinderen

Voor je kind(eren) zorgen, het huishouden bolwerken, je sociale contacten onderhouden, op bezoek gaan bij oma en opa, gezond eten, voldoende bewegen, gaan werken, … Er wordt heel wat verwacht van jonge ouders, vele ballen (te veel?) dienen in de lucht gehouden te worden. De druk die we op onze schouders voelen, is ontzettend hoog. Steeds meer mensen gaan dan ook onderuit, het aantal (parentale) burn-outs en depressies is haast niet te tellen. ‘Zelfzorg’ is steeds meer een item dat we bewust op onze agenda dienen te zetten, net als ‘ontspanning’ of ‘rust’. Maar hoe doe je dat, voor jezelf zorgen, wanneer de verwachtingen torenhoog zijn? Wanneer kan je tijd voor jezelf hebben wanneer er kleine kinderen in huis zijn? En hoe kan je proberen je stressniveau toch binnen de perken te houden? 

Een sessie waarbij we stilstaan bij de druk die op onze schouders ligt en waarbij we gaan kijken wat stress allemaal met je kan doen. We gaan op zoek naar manieren om ‘zelfzorg’ en ‘ontspanning’ te integreren in je leven, zonder dat dit nog een extra item op je agenda wordt.

De sessie wordt gegeven door Elli Gilbert, klinisch psycholoog en perinataal counselor.

Komende data

Vrijdag 10 maart 2023, van 13u30 tot 15u00

Inschrijven

De sessie gaat door in vroedvrouwenpraktijk InTeam, Waversesteenweg 51A, 1560 Hoeilaart en kost 40 euro (deels recupereerbaar via mutualiteit).
                      
Heb je interesse? Schrijf je dan in via info@elligilbert.be.

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be