Team

Bianca Van der Linden

Terug
Yoga docente - kinderen en volwassenen

Tijdens haar studies kinesitherapie hoorde Bianca vaak “Mens sana in corpore sano”, maar pas jaren later begreep ze wat “Een gezonde geest in een gezond lichaam” betekende. 

Tijdens haar zwangerschappen ondervond ze dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Via zwangerschapsyoga leerde ze luisteren naar haar lichaam, ontmoette ze zichzelf en respect voor haar omgeving werd onmisbaar. Ze vond het belangrijk om zelf te kiezen hoe ze haar zwangerschappen en de geboorte van haar kindjes wilde beleven ipv te ondergaan.

Na de geboorte van haar tweede kindje vervolledigde Bianca de cursus zwangerschapsbegeleiding, waarin de holistische benadering van de zwangerschap benadrukt wordt. Als toekomstige mama is het belangrijk om je zwangerschap, bevalling en postnatale periode te beleven zoals jij dat graag wil. Hierbij is het belangrijk om de unieke band die ontstaat tussen ouder en baby te koesteren vanaf het begin.

Daarnaast vervolledigde Bianca de opleiding tot kinderyoga docente, de basismodule Sherborne en de specialisatie Ouder- en kind yoga. Zo kan die unieke band tussen ouder en kind verder groeien en beleven kinderen (en hun ouders) veel plezier tijdens het yoga-avontuur! Later kan het kind dan kinderyoga beleven op een speelse, niet competitieve manier.

Andere werkervaring

Bianca Van der Linden heeft een basisdiploma kinesitherapie (specialisatie en zwangerschapsbegeleiding) en (kinder)yoga docent.

Sinds 2015 volgt Bianca de Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte in Nederland. Dit was een bewuste keuze na enkele jaren zelf deze yogavorm en het belang van de adem ervaren te hebben. Bovendien is het een stevig onderbouwde 4-jarige opleiding, erkend door de Europese Yoga Unie. Ondertussen rondde ze ook de module “ayurvedische massage” en “ayurvedische beginselen” af.

Privé

Bianca woont samen met haar gezin in het landelijke Erps-Kwerps (deelgemeente van Kortenberg).

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be