Team

Elisabeth Myncke

Terug
Coach

Elisabeth is een internationaal gecertifieerd coach die zich toelegt op brede thema’s als persoonlijke ontwikkeling, business & bewust ouderschap. Je kan bij Elisabeth ook loopbaanbegeleiding met VDAB-loopbaancheques volgen. Na haar studies Taalkunde en Global Management, was Elisabeth jarenlang actief als marketeer in multinationals. In 2017 zette ze de stap naar het zelfstandige ondernemerschap, wat ze combineert met tijd voor haar 3 kinderen. In 2020 werd ze na een langdurige opleiding coach, geaccrediteerd door het ICF (International Coaching Federation), en is lid van verschillende vakgroepen.    

Elisabeth gaat met haar klanten aan de slag om hen dichter bij hun doelen én zichzelf te brengen. Als coach adviseert of oordeelt ze niet; ze is een partner die door vraagstelling, spiegeling en aanwezigheid de klant bewuster maakt van zichzelf. Coaching is geen therapie: het is niet hoofdzakelijk gericht op het verleden, behandelt geen pathologieën of trauma’s; coaching helpt je vooruit te bewegen naar wat belangrijk is, op een manier die de jouwe is; het is doelgericht met aandacht voor wat jou in de weg staat. Bovendien is een geaccrediteerd coach gebonden aan een deontologische code en blijft alles vertrouwelijk.   

Hoe beter we onszelf kennen en hoe liever we onszelf zien, hoe natuurlijker het leven loopt: een leven waarvoor je kiest vanuit wie je bent. Het is een cadeau voor onszelf, en daarbij ook voor onze kinderen. Opvoeden vanuit verbinding vertrekt opnieuw bij onszelf.  

Privé

Elisabeth is zelf mama van Victoria (2012), Alexander (2014) en Nicolas (2017), en samen met haar man wonen ze in het groene Oud-Heverlee. Naast coach is Elisabeth ook freelance schrijver.  

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0498 48 11 02
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be