Team

Helena Robeyns

Terug
Wobbelturnen Work-out volwassenen - Belly2belly Walking

Helena Robeyns specialiseerde zich in de loop der jaren o.a. in nordic walking en sinds 2016 geeft ze samen met haar dochtertje Ella-Louise lessen Belly2Belly Walking. Een nordic walking concept dat ze zelf vorm gaf om andere jonge mama’s de kans te geven om kort na de zwangerschap aan hun conditie te werken zonder opvang nodig te hebben voor hun kindje. Daarenboven zorgt de activiteit voor een extra moment van verbinding tussen moeder en kind, en brengt het rust en ontspanning met zich mee. 

Een kennismakingssessie Wobbelturnen Kids bij Liza maakte Helena nieuwsgierig naar de Wobbelturnen Work-Out voor volwassenen. Daarom volgde ze de docentenworkshop bij Wobbelturnen en biedt ze deze sessie nu aan aan iedereen die op een unieke manier wil sporten.

Andere werkervaring

Helena behaalde haar eerste trainersdiploma in de gymnastiek op 16-jarige leeftijd. Hierop volgden verscheidene opleidingen en studentenjobs binnen de sport- en ontspanningssector. In 2005 studeerde ze af als licentiaat lichamelijke opvoeding en werkt sindsdien in de sport-, gezondheids- en vrijetijdssector. Van fitness instructeur, buitensport begeleider en zwemleraar tot onderzoeksmedewerker in de farmaceutische industrie.

Naast het aanbod voor (toekomstige) ouders geeft Helena les in een basisschool in Hoeilaart. 

Privé

Helena woont samen met haar dochtertje Ella-Louise en haar partner in Hoeilaart.

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be