Team

Kelly Jani

Terug

Vroedvrouw

Kelly studeerde in 2015 af als vroedvrouw aan de Vives Hogeschool Kortrijk. Nadien behaalde ze nog het diploma ‘Master in het management en het beleid van de gezondheidszorg’ aan de Universiteit Gent.

In 2015 kon Kelly meteen na haar studies aan de slag als vroedvrouw op het verloskwartier van het UVC Brugmann te Brussel. Daar deed ze heel wat ervaring op in de begeleiding van (urgente situaties tijdens de) zwangerschap, arbeid en bevalling van de mama’s en hun partners.

Door haar interesse in wat zich achter de schermen van de zorg afspeelde, ging ze als werkstudent in 2017 van start met een masteropleiding die ze in 2019 behaalde.

De passie voor haar job was vanaf het begin heel groot en bleef enkel maar groeien. 

Andere werkervaring

Ondanks de liefde voor de vroedkunde, waagde ze in 2021 met haar masterdiploma de sprong om van start te gaan als projectcoördinator in het Oncologisch Centrum in het UZ Brussel en aan de Erasmushogeschool Brussel om haar grenzen verder te verleggen.

Daarmee combineerde ze een job als gastdocent aan de Francisco Ferrer Hogeschool om studenten vroedkunde op stage te begeleiden. Op die manier hoopte ze toch een voet in haar geliefde werkveld te behouden.

Ondanks de interessante opportuniteiten, werd het gemis naar haar job als vroedvrouw echter te groot en keerde ze terug naar het verloskwartier. Waar het hart van vol is…

Dankzij dit parcours wist ze dat ze zich volledig wou toeleggen op de vroedkunde en hierbij een all round zorg wil kunnen bieden aan de mama’s en hun partners, een zorg die zich niet beperkt tot de ziekenhuisopname.

Sinds 1 september 2022 maakt Kelly deel uit van InTeam als zelfstandige vroedvrouw in bijberoep. Dit combineert ze met haar job op het verloskwartier.

Privé

Na 10 jaar in Gent gewoond te hebben, overtuigde Kelly’s vriend haar om naar Brussel te verhuizen. Hier leggen ze samen de fundamenten aan een liefdevol, warm nest waarin ze later hopelijk hun eigen kroost mogen verwelkomen.

Momenteel verdeelt Kelly haar liefde nog tussen haar petekindje, haar neefjes en nichtjes en haar hond, Gustav.

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be