Team

Liza Beneux

Terug
Lesgeefster wobbelturnen - kids
 

Jarenlang gaf Liza met veel enthousiasme zowel watergewenning als zwemles in het Begijntjesbad van Overijse. Wanneer het zwembad sloot voor verbouwingen ging ze samen met haar zoontje van toen 3 jaar oud op zoek naar een nieuwe actieve hobby. Ze wou graag samen met hem iets doen. Die zoektocht bleek niet zo van zelfsprekend. Er waren weinig activiteiten beschikbaar voor jonge kinderen en wanneer deze wel bestonden was het de bedoeling dat de kleuters deelnamen zonder de ouders. Dit maakte de drempel voor hen groot. 

Ze volgden samen een kennismakingssessie Wobbelturnen en waren meteen overtuigd. In augustus 2019 volgde Liza zelf de docentenworkshop bij wobbelturnen(r). Sindsdien geeft ze in Hoeilaart en Overijse workshops en reeksen wobbelturen aan peuters en kleuters.

Het veilige gevoel van je kind staat voorop. Daarom betrekt ze, afhankelijk van de leeftijd van je kind, in meer of mindere mate de ouders bij de lesjes die ze geeft.

Andere werkervaring

Naast de sportieve kant heeft Liza ook een pedagogische opleiding en werkt ze als verantwoordelijke in een kinderdagverblijf. 

Privé

Ondertussen staat er standaard een wobbelboard in haar living en verandert de tuin zo nu en dan in een echt speel-en klimparcours met verschillende boarden. Ook Suze (2018), haar jongste dochter, neemt graag deel aan deze spelletjes met wat hulp van haar man Geert.

Vroedvrouwenpraktijk InTeam
Waversesteenweg 51A
1560 Hoeilaart
Telefoon
0468 00 43 38
E-mail
info@inteam-vroedvrouwenpraktijk.be